Registracija Moj NetTV naloga

Postojeći korisnik sa aktivnom pretplatom

Sa Vašeg kompjutera, tableta ili telefona posetite moj.nettvplus.com. Izaberite opciju “Registruj se”.

U navedena polja unesite tražene podatke, prihvatite Uslove korišćenja i kliknite na REGISTRUJ SE.

Na E-mail adresu koju ste naveli u delu za registraciju ćete dobiti E-mail sa linkom za verifikaciju naloga.

Klikom na verifikacioni link pristupićete Vašem NetTV nalogu.

Ukoliko se E-mail adresa ili broj telefona koje ste koristili za registraciju naloga, ne podudara sa E-mail adresom i brojem telefona koji su evidentirani u našem sistemu, nakon verifikacije, prikazaće se sledeći ekran:

Potrebno je da izaberete opciju “Trenutno imam pretplatu” i kliknete na IDENTIFIKUJ SE. Identifikaciju možete izvršiti na dva načina: putem E-mail adrese ili putem aktivnog uređaja.

Ukoliko izaberete opciju “Putem E-mail adrese” potrebno je da unesete istu E-mail adresu koja je evidentirana u našem sistemu. Ukoliko ne možete da se setite iste, pozovite naš kontakt centar kako bi dobili potrebne informacije ili ažurirali Vaše podatke u našem sistemu.

Ukoliko izaberete opciju “Putem aktivnog uređaja” potrebno je da unesete OTP kod u navedeno polje a isti ćete pronaći u sekciji “Podešavanja” u našoj aplikaciji za Smart TV ili box-u.

PLAĆANJE I KONTROLA PRETPLATE

Da bi mogli da produžite Vašu pretplatu, promenite paket ili aktivirate neki od dodataka, potrebno je da unesete podatke o plaćanju, odnosno podatke Vaše kreditne kartice.

Klikom na IZMENI PODATKE, potrebno je da unesete podatke o kartici a zatim kliknete na SAČUVAJ. Na taj način će podaci o plaćanju biti uspešno uneti.

Da bi produžili Vašu pretplatu, u delu za PREGLED PAKETA potrebno je da kliknete na “Produži paket”.

Na ekranu će se pojaviti opcija za promenu perioda plaćanja kao na slici ispod. Izaberite period pretplate koji želite da bude naplaćen nakon isteka trenutne i kliknite na POTVRDI.

Nakon toga u delu za PREGLED PAKETA pisaće da će nakon isteka trenutne pretplate biti aktiviran period pretplate koji ste izabrali, kao na slici ispod.

Period plaćanja pretplate možete promeniti u svakom trenutku. Možete izabrati da li želite da se automatska naplata vrši na 1, 3, 6 ili 12 meseci, kako god Vama odgovara.

U delu za PREGLED RAČUNA možete videti sve realizovane uplate.

PROMENA PAKETA

Vaš trenutni paket možete promeniti u svakom trenutku. Prelazak na veći paket je moguć odmah uz doplatu razlike za preostali period pretplate. U delu za PREGLED PAKETA, označen je Vaš trenutni paket a klikom na “Pređi na paket” birate prelazak na veći ili manji paket. Klikom na POTVRDI, saglasni ste da se izvrši naplata za prelazak na veći paket i nakon toga, novi paket će biti aktiviran.

UPRAVLJANJE UREĐAJIMA

U delu za UPRAVLJANJE UREĐAJIMA možete videti koji uređaji su aktivirani u okviru Vaše pretplate, dodati nove uređaje ili obrisati uređaje koje ne koristite više. NetTV Plus aplikaciju za mobilne uređaje (iPhone, iPad, tablet, smartphone) aktivirate tako što se ulogujete u istu unosom email-a i lozinke koje koristite za logovanje na Moj NetTV portal. Nakon što se ulogujete u aplikaciju, u delu za UPRAVLJANJE UREĐAJIMA pojaviće se novi uređaj. Isto važi i za NetTV Plus player za Windows 10, dok aktivaciju player-a za druge verzije kompjuterskog operativnog sistema vršite pozivom našeg kontakt centra.

NetTV Plus box i aplikacije za Smart TV se aktiviraju kroz OTP aktivaciju. OTP kod uređaja možete pronaći u sekciji „Podešavanja“ na box-u ili NetTV Plus aplikaciji za Smart TV.

Uređaje možete i preimenovati radi lakšeg prepoznavanja, npr. “TV u spavaćoj sobi” i sl.

AKTIVIRANJE DODATAKA

Pored redovne NetTV Plus usluge, ukoliko postoje dodaci za Vašu zemlju, moći ćete da ih aktivirate u delu DODACI.

Ukoliko se opredelite za aktivaciju dodatka na ekranu će se pojaviti obaveštenje kao na slici ispod. Nakon potvrde, usluga će postati aktivna i biće izvršena naplata za istu.

PREPORUČI PRIJATELJU

Kao postojeći korisnik naše usluge imate mogućnost da preporučujete našu uslugu prijateljima i na taj način ostvarite pravo na gratis pretplatu. Ukoliko želite da preporučite uslugu prijatelju, dovoljno je samo da u delu „PREPORUČI PRIJATELJU“ unesete email Vašeg prijatelja i kliknete na POŠALJI.

Da bi ostvarili pravo na besplatnu pretplatu, potrebno je da Vaš prijatelj iskoristi kod koji ste mu poslali i nakon toga će Vam biti dodeljena gratis pretplata u trajanju od mesec dana.

MOJ NALOG

Vaš nalog možete uređivati i ažurirati podatke.

Takođe, u sekciji RODITELJSKA KONTROLA možete menjati PIN koji koristite za kanale koji emituju eksplicitne sadržaje.