• Preporučene minimalne brzine Interneta za kvalitetno korišćenje servisa: 5 Mbps za SD i 10 Mbps za HD rezoluciju. Usluga NetTV Plusa nije dostupna u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Tehničke podatke u vezi sa pristupom NetTV Plus usluzi i njenim korišćenjem možeš pronaći ovde. Sve cene iskazane u tabelama su sa uračunatim porezom.

Zadruga paket

programi

Pratite uživo sva dešavanja u rijaliti programu “Zadruga”, 24 časa dnevno, svih 7 dana u nedelji i to na 4 različita Zadruga Live kanala, koji će prenositi sva dešavanja na popularnom imanju. Saznajte prvi događaje iz Zadruge i pratite svoje favorite.

+ Od 10.99 USD /mes

Novine Plus paket

programi

Aktiviraj paket i ostvari neograničen pristup najpopularnijim dnevnim novinama, magazinima i knjigama preko www.novine.plus sajta i aplikacija za Android i iOS. Sa aplikacijama čitaj i bez internet konekcije, bilo gde u svetu. Budi u toku sa najaktuelnijim vestima, političkim dešavanjima, sportskim aktuelnostima, kulturnim manifestacijama, domaćom i stranom estradom iz celog regiona.

+ Od 6.00 USD /mes