Pronađeno je telo brutalno ubijene studentkinje u Beogradu, a sumnja se i da je žrtva bila silovana. Dok se svi u policiji pitaju gde je nestao inspektor Jakovljević, rat narko klanova se nastavlja!

Van sebe od besa nakon preživljenog atentata, Miša Zvornik mora da sazna ko mu radi o glavi. Policija privodi Uroša J., bivšeg dečka ubijene studentkinje na osnovu ranijih pretnji i poruka koje je slao.

Dok Nikola šalje sudske izvršitelje u Citylend, ulice Beograda prepune su novih leševa u okršaju narko kartela. Zbog tragičnih događaja u policijskoj stanici, novinari opsedaju zgradu, a Mirko oseća veliku odgovornost, istovremeno rastrzan porodičnim problemima.

Mirko doživljava nervni slom pred Draganom, dok Uroševa porodica vrši pritisak na policiju, kriveći ih za sinovljevu smrt. Novinari i dalje kidišu, dok Aleksandar diže zid između sebe i Jelene i sasvim se okreće novom poslu.

Nikola je besan na ministarku zbog postavljenja Aleksandra na mesto načelnika za narkotike. Forenzičarima stižu loše vesti i čitava istraga oko silovanja mora da se vrati na početak, a manijak bi opet mogao da napadne.

Po nalogu ministarke Obradović, Marjanović pokušava da obuzda Zvornika, dok Aleksandar uvlači Mirka u svoje tajne planove. Kao što se i strahovalo, desilo se novo silovanje i policija je u mat poziciji.

Posle novog ubistva, Aleksandar ponovo pritiska Zvornika, a Jelena intenzivno pomaže kolegama, samo da ne misli na raskid sa Aleksandrom. Pritisak javnosti i porodice Jovanić na policiju postaje nepodnošljiv.

Aleksandar dobija od Nikole čudan zahtev, a Jakov Jovanić saznaje strašnu istinu. Problemi ministarke Obradović sa sinom i mužem se pojačavaju – ona je svesna je da će morati što pre da reaguje. Aleksandar i Mirko kreću u akciju koja će preokrenuti sve.

Nakon saznanja da Zvornik drži njenog sina, ministarka traži pomoć od Nikole i Marjanovića. Nikola u tajnosti odlučuje da je pusti niz vodu, dok Marjanović angažuje Aleksandra da mu pomogne. Jovanić je zatečen istinom o smrti sina.

Konačno rasvetljavanje slučaja silovanja donosi veliko rasterećenje svima. Dok Goran dobija sve pohvale za istragu, Nataliju puštaju iz zatvora, a Aleksandar želi da se izvini Jeleni pre nego što napokon uhapsi čoveka koji stoji iza ubistva njegovog oca.