U cilju da vam svima obezbedimo najbrži mogući servis, na ovoj stranici pronaći ćete detaljne instrukcije i preporuke vezano za uplate pretplate.

Imajući u vidu zdravstvenu situaciju koja je aktuelna u celom svetu pozivamo vas, da zbog bezbednosti sebe i drugih, sve uplate vršite online putem.

 

PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM NA SAJTU

Pozivamo vas da koristite Moj NetTV portal gde možete sami da vršite uplate pretplate, izmene paketa, naručujete usluge ili proveravate stanje u okviru paketa u samo nekoliko klikova.

Aktivaciju i plaćanje pretplate možete obaviti na sledeći način:

  • Ulogujte se na svoj NetTV nalog na https://moj.nettvplus.com/
  • Odaberite “Pregled paketa”, zatim deo “Izmeni”
  • Izaberite pretplatu i potvrdite

Ukoliko nemate mojNetTV nalog potrebno je da se prethodno registrujete i unesete svoju kreditnu karticu kako bi bila omogućena automatska naplata spram izbora paketa, pogledajte kako.

PLAĆANJE PREKO BANKOVNOG RAČUNA

Ukoliko uplaćujete pretplatu preko bankovnog računa pored standardnih podataka koje unosite, u delu Kunden-Referenznummer-Verwendungszweck potrebno je da napišete vaš ID uređaja, trajanje pretplate (1, 3, 6 ili 12 meseci) i paket za koji se opredelite.

Pogledajte primer pravilno popunjene uplatnice:

 

 

Vaš ID uređaja bilo da koristite NetTV Plus preko boxa ili aplikacije možete pronaći u meniju, u opciji PODEŠAVANJA.   

Ovim ćete pomoći nama da u najkraćem roku registrujemo uplate kako ne biste nijednog trenutka čekali na aktivaciju ili produženje pretplate, ali i svim drugim mnogobrojnim korisnicima koji istovremeno uplaćuju.

Hvala na razumevanju i pomoći,
Vaš NetTV Plus