Uplata pretplate

PLAĆANJE PRETPLATE KROZ MOJ NETTV PORTAL

Nov korisnik

Korisnik koji se prijavi preko sajta za beplatan period (7 ili 30 dana) kupovinu pretplate vrši iz Moj NetTV portala.

U slučaju da je korisnik prilikom prijave za besplatan period ostavio podatke o kreditnoj kartici, dobio je besplatan period od 30 dana. Nakon isteka besplatnog perioda, automatski će mu biti naplaćen mesečni iznos pretplate za izabrani paket. 

U slučaju da korisnik ne želi da čeka da prođe 30 dana besplatnog perioda i želi odmah da kupi pretplatu, može to da učini klikom na IZABERI PAKET. U tom slučaju može da izabere paket koji želi da kupi, i to ne mora da bude paket koji je izabrao da testira.

Kada korisnik izabere paket za koji želi da se pretplati, otvara mu se deo za izbor trajanja pretplate ili za izbor akcijske ponude.

Korisnik bira dužinu pretplate u okviru standardne ponude ili akcijsku ponudu.

Nakon izbora željene pretplate, otvara se deo za unos podataka koji je automatski popunjen podacima korisnika sa Moj NetTV naloga. Ukoliko porudžbina sadrži i box biće potrebno uneti i podatke za dostavu.

Klikom na PLAĆANJE, otvara se deo za izbor načina plaćanja. U ovom slučaju, iako je korisnik uneo podatke o kreditnoj kartici prilikom prijave za besplatni period, moraće ponovo da unese iste da bi završio porudbinu. Podatke o kreditnoj kartici ne možemo da importujemo iz Moj NetTV portala iz bezbedonosnih razloga.

Nakon unosa podataka za plaćanje i klikom na POTVRDU, porudžbina će biti naplaćena, i korisnik će dobiti obaveštenje.

Status pretplate na Moj NetTV portalu će biti promenjen, a besplatan period će biti deaktiviran.

Ukoliko korisnik ne želi da posle besplatnog perioda od 30 dana nastavi sa korišćenjem naše usluge, može otkazati pretplatu pre isteka besplatnog perioda klikom na OTKAŽI PRETPLATU.

Na ekranu će se pojaviti obaveštenje kao na slici ispod.

Klikom na potvrdi pretplata neće biti naplaćena nakon isteka besplatnog perioda, a korisnik će moći da iskoristi gratis do kraja.

Korisnik koji se prijavio za besplatni period od 7 dana ili je iskoristio dilerski kod pa dobio 30 dana besplatni period, proces kupovine na Moj NetTV nalogu vrši na isti način kao i prethodni tip korisnika.