Samsung Smart TV Player 2014 Dev

Uputstvo za instaliranje NetTV Plus Samsung Smart TV aplikacije za modele proizvedene 2014. godine

  1. Pritisnite dugme MENU na Vašem daljinskom upravljaču i izaberite opciju Smart Features.  2. Izaberite opciju Samsung Account, i potom opciju Log In.

  3. Izaberite opciju Sign In. U polje ID ukucajte "develop" bez navodnika. Polje za lozinku (password) ostavite prazno.

  4. Ulazak u meni aplikacija pritiskom na dugme Smart Hub. Izabrati Apps panel.  5. Označite bilo koju aplikaciju, zatim pritisnite i zadržite taster ENTER na Vašem daljinskom upravljaču dok se na ekranu ne pojavi meni kao na slici. U meniju izaberite opciju IP Setting.  6. Podešavanje IP adrese servera. U data polja ukucajte sledeću IP adresu: 84 20 255 7  7. Sinhronizacija. Iz menija izaberite opciju Start User App Sync.

Nakon toga, NetTV Plus aplikacija će biti instalirana na Vaš uređaj.

Ukoliko ste već instalirali aplikaciju, prijavite se za probni period.
Pogledajte ostala uputstvasamsung-smart-tv.png

NetTV Plus aplikaciju možeš preuzeti u oficijelnom Samsung Apps store-u, u kategoriji Video, za modele televizora proizvedene u 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. i 2019 godini.

Za modele televizora proizvedene 2010, 2011. i 2012. godine, klikni na link uputstva za instalaciju i sledi instrukcije.

Uputstva za instalaciju

android-tv.png

NetTV Plus aplikaciju za android TV možeš preuzeti u oficijalnom Play Store-u. Aplikacija je dostupna za Sony, Philips i Sharp televizore i Nvidia Shield android TV box.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

Uputstvo za instalaciju

lg-smart-tv.png

NetTV Plus aplikaciju za LG Smart TV možeš preuzeti u oficijalnom LG Content Store-u za LG webOS 2.0, webOS 3.0 (modeli iz 2016.), webOS 3.5 (modeli iz 2017.) i webOS 4.0 (modeli iz 2018.) ili LG Smart World-u za LG NetCast televizore.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

amazon-fire-tv.png

NetTV Plus aplikacija za Amazon Fire TV Box i Amazon Fire TV Stick.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

Uputstvo za instalaciju