Samsung Smart TV Player 2011/2012

Uputstvo za instaliranje NetTV Plus Samsung Smart TV aplikacije za modele proizvedene u 2011. i 2012. godini

 1. Pritisnite dugme SMART HUB na daljinskom upravljaču. Izaberite Login (Prij. se), tj. pritisnite crveni taster na daljinskom upravljaču. 2. Ukucajte korisničko ime (develop) i korisničku šifru (123456) i izaberite Login (Prij. se). 3. Ako je prijava uspešna, u donjem levom uglu ekrana se pojavljuje develop ikona. 4. Izaberite Settings (Podešavanja), tj. pritisnite plavo dugme na daljinskom upravljaču da biste uneli podešavanja. Nova opcija, Development (Razvoj), trebalo bi da se pojavi na kraju menija Settings (Podešavanja). Izaberite opciju Development (Razvoj).

  Napomena:
  Ukoliko se ništa ne dešava kada pritisnete plavo dugme, onda pritisnite dugme Tools na daljinskom upravljaču i izaberite opciju Settings (Podešavanja) iz liste. 5. Izaberite opciju Setting Server IP (Podeš. IP adrese servera). 6. U polje za unos IP adrese ukucajte sledeću IP Adresu (84.20.255.7) web servera na kojoj se nalazi NetTV Plus aplikacija i pritisnite taster Enter na daljinskom upravljaču. 7. Iz menija Settings (Podešavanja), izaberite opciju User Application Synchronization (Sinhronizacija liste aplikacija). 8. Televizor pokazuje ime NetTV Plus aplikacije i da je instalirana nova usluga. Nakon završetka instalacije, izaberite Complete (Završeno) i pritisnite taster Return na daljinskom upravljaču, dva puta za izlazak iz podešavanja. 9. Restartujte vaš Samsung Smart TV, tj. ugasite ga i ponovo upalite. Ako je instalacija bila uspešna, nova aplikacija je dostupna u Smart Hub-u. Pritiskajte taster Right (Desno) sve dok ne izaberete ikonu NetTV Plus aplikacije; koja u donjem desnom uglu, na crvenoj pozadini, sadrži tekst User.Napomena
Kada jednom instalirate NetTV Plus aplikaciju, ne morate svaki put ponovo da se logujete na develop nalog niti da ponovo instalirate aplikaciju.

Pokretanje NetTV Plus aplikacije

Da biste pokrenuli NetTV Plus aplikaciju

 1. Izaberite NetTV Plus aplikaciju i pritisnite taster Enter na daljinskom upravljaču i pričekajte malo dok se aplikacija ne učita.
 2. Pritisnite taster Return na daljinskom upravljaču da bi se vratili u Smart Hub.
 3. Pritisnite taster Exit da biste izašli iz Samsung Smart TV Smart Hub-a.

Brisanje NetTV Plus aplikacije

Da biste izbrisali NetTV Plus aplikaciju:

 1. Upalite Samsung Smart TV Smart Hub
 2. Prijavite se na (develop) nalog.
 3. Pritisnite žuti taster na daljinskom upravljaču da bi pristupili Edit Mode-u (Režim izmene).
 4. Izaberite NetTV aplikaciju i pritisnite taster Enter na daljinskom upravljaču da bi je obrisali.

Ukoliko ste već instalirali aplikaciju, prijavite se za probni period.Pogledajte ostala uputstvasamsung-smart-tv.png

NetTV Plus aplikaciju možeš preuzeti u oficijelnom Samsung Apps store-u, u kategoriji Video, za modele televizora proizvedene u 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. i 2019 godini.

Za modele televizora proizvedene 2010, 2011. i 2012. godine, klikni na link uputstva za instalaciju i sledi instrukcije.

Uputstva za instalaciju

android-tv.png

NetTV Plus aplikaciju za android TV možeš preuzeti u oficijalnom Play Store-u. Aplikacija je dostupna za Sony, Philips i Sharp televizore i Nvidia Shield android TV box.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

Uputstvo za instalaciju

lg-smart-tv.png

NetTV Plus aplikaciju za LG Smart TV možeš preuzeti u oficijalnom LG Content Store-u za LG webOS 2.0, webOS 3.0 (modeli iz 2016.), webOS 3.5 (modeli iz 2017.) i webOS 4.0 (modeli iz 2018.) ili LG Smart World-u za LG NetCast televizore.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

amazon-fire-tv.png

NetTV Plus aplikacija za Amazon Fire TV Box i Amazon Fire TV Stick.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

Uputstvo za instalaciju