AMAZON FIRE

Aplikaciju za vaš Amazon Fire TV box ili Fire TV stick možete instalirati na sledeći način:

  1. Izaberite opciju search i u delu za pretragu ukucajte "nettv". Strelicom na dole selektujte unetu reč i pritisnite taster OK.  2. Kliknite na NetTV Plus ikonicu.  3. Izaberite opciju "Get".  4. Nakon toga, aplikacija će biti uspešno instalirana na Vaš uređaj.
Drugi način instalacije:

  1. Izaberite Apps a zatim Movies and TV kategoriju.

  2. Strelicom na dole pronađite i izaberite NetTV Plus ikonicu.  3. Izaberite opciju "Get".  4. Nakon toga, aplikacija će biti uspešno instalirana na Vaš uređaj.Ukoliko ste već instalirali aplikaciju, prijavite se za probni period.Pogledajte ostala uputstvasamsung-smart-tv.png

NetTV Plus aplikaciju možeš preuzeti u oficijelnom Samsung Apps store-u, u kategoriji Video, za modele televizora proizvedene u 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. i 2019 godini.

Za modele televizora proizvedene 2010, 2011. i 2012. godine, klikni na link uputstva za instalaciju i sledi instrukcije.

Uputstva za instalaciju

android-tv.png

NetTV Plus aplikaciju za android TV možeš preuzeti u oficijalnom Play Store-u. Aplikacija je dostupna za Sony, Philips i Sharp televizore i Nvidia Shield android TV box.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

Uputstvo za instalaciju

lg-smart-tv.png

NetTV Plus aplikaciju za LG Smart TV možeš preuzeti u oficijalnom LG Content Store-u za LG webOS 2.0, webOS 3.0 (modeli iz 2016.), webOS 3.5 (modeli iz 2017.) i webOS 4.0 (modeli iz 2018.) ili LG Smart World-u za LG NetCast televizore.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

amazon-fire-tv.png

NetTV Plus aplikacija za Amazon Fire TV Box i Amazon Fire TV Stick.

Uputstvo za instalaciju možeš pogledati klikom na link ispod.

Uputstvo za instalaciju